Podzimní kemp

Exkluzivní příměstský kemp pro všechny děti, které si chtějí užít spoustu zábavy s kamarády a trávit podzimní prázdniny aktivně. To všechno, a ještě víc můžete zažít na Podzimním kempu na Bublině!  
 
Během podzimních prázdnin bychom rádi pozvali všechny žáky ZŠ Bítovská na speciální kemp, který pro vás připravujeme v Bublina Aréně, a to zadarmo!  

Máme pro vás nachystaný bohatý 3-denní program se zaměřením na všesportovní a florbalové aktivity, a to denně od 8:00 do 16:00. Součástí kempu je návštěva superligového utkání Bohemky proti Liberci, které se odehraje během kempu a na které se pojedeme společně podívat.  

Termín Podzimního kempu: 27. -  29. 10. 2021 (během podzimních prázdnin) 
 
Cena: Kemp je pro žáky ZŠ Bítovská zdarma! Za sportovní materiál a pomůcky, pronájem haly, vstup na superligové utkání či kvalifikované trenéry a superligové hráče na trénincích neplatíte vůbec nic. Jediné, co hradíte je cena za stravu 2x denně (svačina a oběd) v hodnotě 500,- Kč za všechny 3 dny.    


Přihlašovat se můžete jednoduše přes přihlašovací formulář na stránkách www.elementkempy.cz. Do poznámky nám jenom napište, že jste žákem na ZŠ Bítovská a my vám cenu upravíme.  


Na všechny se těšíme na kempu!   


Všechny novinky