MIMOŘÁDNÉ ŘEDITELSKÉ VOLNO

Vážení rodiče,
omlouváme se, ale na dny 1. a 2.února 2017 vyhlašujeme mimořádné dva dny ředitelského volna.
Důvodem je preventivní potřeba úklidu a desinfenkce všech vnitřních prostor školy, vzhledem k tomu, že máme podezření na výskyt vší a roupa dětského. Toto opatření je v souladu se stanoviskem Krajské hygienické stanice.
Z uvedeného důvodu doporučujeme zvýšenou osobní hygienu, mytí rukou, odstranění vší při jejich výskytu a případnou konzultaci s ošetřujícím lékařem.
V těchto dnech bude v provozu školní družina, včetně školního stravování. Žádáme Vás, abyste nejpozději do 31.1. do 12:00 hod. nahlásili třídním učitelům zájem o docházku Vašeho dítěte do ŠD.
Školní stravování bude všem žákům, kteří nebudou docházet do školní družiny, centrálně odhlášeno. Máte-li zájem o oběd pro Vaše dítě v uvedených dnech, nahlaste toto třídním učitelům nejpozději do 31.1. do 12:00 hod.
V této souvislosti Vás také žádáme, abyste nejpozději do 31.1. odnesli ze školy veškeré součásti oděvů (cvičební úbory, čepice apod.). Ve středu budou všechny zapomenuté věci z pavilonů odstraněny do pytlů a následně zlikvidovány.
Děkujeme za pochopení.   Vedení školy


Všechny novinky