Základní informace

V roce 2000 prošla kuchyně i jídelna komplexní rekonstrukcí. Provoz vyhovuje všem platným hygienickým normám a směrnicím a je opakovaně kladně ohodnocen pracovníky Hygienické stanice hl.m. Prahy. Evidence strávníků je organizována prostřednictvím čipů. V úterý, ve středu a ve čtvrtek mají strávníci možnost výběru ze dvou hlavních jídel.



 

Výše stravného od 1. 9. 2014:
(pro určení věkové skupiny je rozhodný školní rok, v němž žák dosáhne příslušného věku)

Žáci ve věku 6-10 let 26,- Kč / oběd
Žáci ve věku 11-14 let 28,- Kč / oběd
Žáci ve věku 15 a více let 30,- Kč / oběd
Cizí strávníci 65,- Kč / oběd



Hrazení obědů:

  • Inkasem ze sporožirových účtů ČS každého 14. dne v měsíci.
  • Převodem z Vašeho běžného účtu u ostatních bank na účet školy mezi 15. a 20. dnem předcházejícího měsíce.
  • Složením hotovosti u vedoucí školní jídelny.


Výdej stravy:

cizí strávníci 11:30 – 12:00 hod
žáci 1. - 9. ročníku 12:00 – 14:15 hod


   Provozní řád školní jídelny.

  Seznam alergenů.
Na jídelním lístku jsou za pokrmem uvedena čísla (viz Seznam alergenů) v případě, že pokrm obsahuje některý z uvedených alergenů.

  Spotřební koš.
Zde se můžete seznámit s výsledkem kontroly plnění výživových norem za rok 2015
 


Školní jídelna
Školní jídelna
Školní jídelna
Kuchyň

Plán akcí

< <     11/2017     > >
PoÚtStČtSoNe
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30